• *

Tot volgend jaar!

Aan alles komt een eind. Na een typisch Hollandse zomer gaan we onze kano’s weer opbergen. De schipper heeft met de 'Bieschbosch-kano expres' dit seizoen weer met veel plezier onze gasten overgevaren richting de Biesbosch. Maar niet getreurd, we laten je bij Uit In Zuid niet met lege handen achter. Ook dit najaar bieden wij weer veel andere voertuigen en arrangementen aan. We zetten ze even voor je op een rijtje:

 

Winterse escaperoom

Het liefste zitten we tijdens deze dagen met z’n allen binnen voor de open haard. Kom dit najaar uit je luie stoel en duik met je gezelschap onze escaperooms in. Leer samen te werken en zorg dat je binnen 60 minuten bent ontsnapt. Dan zorgen wij dat de warme chocomel voor je klaar staat.

 

Winter Tuk Tuk Challenge

Ook onze Thaise Tuk Tuks blijven rijden deze winter. Geheel uitgerust met stoelverwarming en dekentjes kun je de leukste plekjes in de buurt bezoeken. Je start de middag met een warm ontvangst bij Fort Lunet. Vanuit hier start ook de challenge. Wij zorgen voor een duidelijke uitleg en een plekje bij een gezellig café voor een pauze met een warm drankje. Als de challenge erop zit kom je weer terug bij Fort Lunet, waar je de dag afsluit met een heerlijk winters buffet of een culinair gerecht van ons a la carte menu. 

 

Schoolbus Winter vestingbattle

Met zijn allen op pad in een American Schoolbus. Onze privéchauffeur rijdt je graag van locatie naar locatie tijdens de winter vestingbattle.

De vestingbattle begint bij Fort Lunet. Als jullie compleet zijn zet de chauffeur de verwarming aan en een gezellig muziekje op en dan is het time to go!

Eenmaal aangekomen op de locatie krijgen jullie een uitleg en worden jullie in kleinere groepjes verdeelt om vervolgens op pad te gaan met een GPS. Werk alle punten af en kom vervolgens terug bij Fort Lunet. Schep hier jouw welverdiende bordje op van het winters buffet.

 

Winter Tandem Challenge

Nederland is en blijft een fietsland. Dus ook in de winter kun je met de tandem op pad. Fiets je warm naar een van de locaties tijdens de challenge. Wij sturen je op pad met een duidelijke uitleg, een GPS en leuke tandem. Begin de dag bij Fort Lunet, warm even op bij het pauze punt en geniet nog na van je winters dagje uit in ons restaurant.

 

 

Verdwijnen de kano’s?

Natuurlijk verdwijnen onze Canadese kano’s niet. Wij en onze schipper staan volgend seizoen gewoon weer voor je klaar om je een leuke middag in de Biesbosch te bezorgen. Maar tot die tijd bieden wij bij Uit In Zuid genoeg andere leuke activiteiten aan om dit te overwinteren.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals je kunt zien kun je ook in de winter bij ons terecht voor een gezellige activiteit. Ben je nieuwsgierig geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? 

Kijk dan op onze site of neem contact met ons op.  

 

07 september