• *
  • *
  • *

Wil je meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesbosch Jungle Challenge

Een Biesbosch Beleving en teambuildingsactiviteit in één!

U wordt ontvangen in Raamsdonksveer aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch met bijvoorbeeld een Brabantse koffietafel. Om de grote rivier te mijden wordt u met de Biesbosch Kano Express naar de Hofmansplaat, midden in de Biesbosch, gebracht van waaruit de Biesbosch Kano Adventure gaat beginnen.

 

Op de Hofmansplaat liggen de kano’s op u te wachten. Hier krijgt u een uitgebreide kano-instructie van uw begeleider. Daarnaast krijgt iedereen een zwemvest en zullen er genoeg droogtonnen aanwezig zijn.

 

De kanotocht is echt een Biesbosch Adventure, we gaan namelijk de kleinste en mooiste kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch bevaren. Deze kreekjes zijn soms zo smal dat er een heel klein stukje gekluund moet worden. Dit zorgt natuurlijk voor teambuilding want u moet er met uw hele team langs. Dit vergt uithoudingsvermogen, maar vergeet niet dat het ook zeer hilarisch is.

 

Deze tocht is heel erg afwisselend. Plezier is het belangrijkste en er zal dan ook altijd een gezellige en enthousiaste gids met u meegaan. Daarnaast komen we op de mooiste plekken van de Biesbosch en heeft u bij terugkomst echt het gevoel de Biesbosch te hebben beleefd.

 

Na de prachtige kanotocht gaat u weer terug aan boord van de Biesbosch Kano Express die u terugbrengt naar Raamsdonskveer. Hier kunt u er natuurlijk voor kiezen af te sluiten met een heerlijke barbecue of een diner!

 

Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst met Brabantse koffietafel
13:00 Vertrek Biesbosch Kano Express naar Hofmansplaat
13:30 Uitleg en kano instructie
13:45 Start Biesbosch Kano Adventure
16:45 Einde Biesbosch Kano Adventure
17:00 Vertrek Biesbosch Kano Express
17:30 Terugkomst te Fort Lunet, start barbecue
Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 8 t/m 80 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Fort Lunet te Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag