• *
  • *
  • *

Wil je meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesbosch Jungle Challenge

Een Biesbosch Beleving en teambuildingsactiviteit in één!

Je wordt ontvangen in Raamsdonksveer aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch met bijvoorbeeld een Brabantse koffietafel. Om de grote rivier te mijden brengen we je Biesbosch Kano Express naar de Hofmansplaat, midden in de Biesbosch, van waaruit de Biesbosch Kano Adventure gaat beginnen.

 

Op de Hofmansplaat liggen de kano’s op je te wachten. Hier krijg je een uitgebreide kano-instructie van jouw begeleider. Daarnaast krijgt iedereen een zwemvest en zullen er genoeg droogtonnen aanwezig zijn.

 

De kanotocht is echt een Biesbosch Adventure, we gaan namelijk de kleinste en mooiste kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch bevaren. Deze kreekjes zijn soms zo smal dat je een heel klein stukje moet kluunen. Dit zorgt natuurlijk voor teambuilding want je moet er met je hele team langs. Dit vergt uithoudingsvermogen, maar vergeet niet dat het ook zeer hilarisch is.

 

De tocht is heel erg afwisselend doordat je verschillende delen van de Biesbosch ziet. Je komt op de mooiste plekken en bij terugkomst heb je echt het gevoel de Biesbosch te hebben beleefd.

 

Na de prachtige kanotocht ga je weer terug aan boord van de Biesbosch Kano Express die je terugbrengt naar Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier kun je er natuurlijk voor kiezen om af te sluiten met een heerlijke barbecue of een diner!

 

Voorbeeldprogramma:
12:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak
13:00 Vertrek Biesbosch Kano Express naar Hofmansplaat
13:30 Uitleg en kano instructie
13:45 Start Biesbosch Kano Adventure
16:45 Einde Biesbosch Kano Adventure
17:00 Vertrek Biesbosch Kano Express
17:30 Terugkomst te Fort Lunet, start barbecue
Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

 

Aantal personen: 8 t/m 80 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Fort Lunet te Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag