*

 

Kano tarieven

Onze 3-persoons Canadese kano's gaan vanaf 27 maart weer het water in. Het is vanaf die datum weer mogelijk om met een kano de Biesbosch te verkennen. Hieronder staan alle tarieven voor de komende maanden vermeld. De kano's zijn per e-mail (info@biesboschkanoevents.nl) of telefonisch (0162 - 727041) te reserveren. 

 

Overzicht tarieven

Kano huren voor één dag:

€ 20,- p.p. voor volwassenen (en kinderen vanaf 12 jaar)
€ 15,- p.p. voor kinderen onder de 12 jaar.

 

Let op! Je kunt alleen contant betalen bij de schipper!

 

Kano huren voor meerdere dagen:

€ 30,- p.p. voor 2 dagen (1 nacht)
€ 35,- p.p. voor 3 dagen (2 nachten)

 

Geen idee waar je in de Biesbosch kan en mag overnachten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je hierin perfect adviseren!

 

Overige informatie 

Losse kanoverhuur 

Ontdek per kano de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch. Vanuit Raamsdonksveer brengt de Biesbosch Kano Express je naar de Hofmansplaat, wat het vertrekpunt zal zijn voor jouw prachtige kanotocht. De Biesbosch Kano Express is een rondvaartboot die het mogelijk maakt om jouw kanotocht te starten vanuit één van de mooiste plekjes van Nationaal Park de Biesbosch zonder dat je zelf de grote rivier over hoeft te steken. Aan het einde van de dag word je weer per Biesbosch Kano Express teruggebracht naar Raamsdonksveer (jouw start locatie). In onze Canadese kano’s is plaats voor 2/3 personen.


Tijden Biesbosch Kano Express boot

Wij werken met verschillende afvaar en ophaaltijden, zodat wij iedereen veilig naar de Hofmansplaat in de Biesbosch kunnen brengen. De Kano Express boot vertrekt altijd vanaf restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier moet je dan ook opstappen op jouw ingeplande afvaartijd. Wij raden je aan, altijd een kwartier van te voren aanwezig te zijn! De boot brengt je aan het einde van de dag ook weer terug naar Fort Lunet. 

 

Wij houden rekening met de geldende Coronamaatregelen en daarom zullen wij nooit teveel mensen tegelijk op één boot inplannen. 

 

Deze afvaartijden kun je reserveren voor de heen tocht:

- 10:00 uur

- 11:30 uur

- 13:00 uur

 

Deze ophaaltijden kun je reserveren voor de terugtocht: 

- 15:30 uur

- 16:30 uur

 

Let op: de kanotocht zelf is zonder begeleiding. Uiteraard krijg je wel een uitgebreide routekaart mee.

 

Tip: Ga jij op pad met kinderen? Bezoek dan recreatiegebied de Aakvlaai. Dit is een gebied met allerlei aanlegsteigertjes en strandjes. Heel leuk om even lekker te pauzeren en lekker te picknicken of te zwemmen.