• *

Wil je meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

GPS Sloepen Challenge

Lachen, gieren brullen op het water!
In Nationaal Park de Biesbosch…

 

Water Events Geertruidenberg organiseert in samenwerking met Bootje Gezond unieke uitjes in Nationaal park de Biesbosch. Vestingstad Geertruidenberg dient hierbij als thuishaven waar de uitjes beginnen en eindigen. 

 

Deze challenge op het water is uniek! De deelnemers zullen zelf moeten varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. We verdelen jullie in groepen waarna jullie met een eigen elektrisch aangedreven sloep vertrekken richting recreatiegebied de Aakvlaai van Nationaal Park de Biesbosch. 

 

In de Aakvlaai zijn GPS punten uitgezet die de teams per sloep moeten zoeken. Dit is hilarisch want een GPS geeft wel richting aan maar geen land of water. De Aakvlaai van NP de Biesbosch wordt hierdoor een echt doolhof dus het vinden van al de GPS punten is een behoorlijke uitdaging. Eenmaal het GPS punt gevonden moet door het team een opdracht worden vervuld. Punten kunnen verdiend worden door opdrachten zoals het maken van de gekste groepsfoto, een anagram oplossen of het seinvlaggen-sms spel. Na de GPS sloepenchallenge gaan de teams, al zelf varende, onder begeleiding gezamenlijk de oude Biesbosch in, om de prachtige natuur te ontdekken. 

 

Uiteraard kun je deze dag ontvangen worden met koffie en gebak en kan het arrangement worden uitgebreid met een lunch (aan wal of aan boord), en eventueel een barbecue of diner als smakelijk slot. 

 

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak (excl.) 
13:30 Ontvangst + Start vaartocht richting de Biesbosch
14:00 Start GPS Sloepenchallenge.
16:00 Einde GPS Sloepenchallenge, start minirondvaart.
17:30 Aankomst Geertruidenberg

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. 

 
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Fort Lunet te Raamsdonksveer 
Prijs: Op aanvraag