• *

Kano varen in de Biesbosch

 

Hoewel we nu nog midden in de winter en de kou zitten is de lente er toch alweer sneller dan je denkt. Tegen die tijd wil iedereen er weer een dagje uit in de Biesbosch. Vanaf maart 2022 gaat het kano seizoen weer van start en kun je weer een kano huren in de Biesbosch. Indien je gaat kano varen in de biesbosch kom je op de mooiste plekjes en beleef je een leuke dagje uit..

 

Kanoverhuur Biesbosch

Wij beschikken over Canadese kano’s inclusief peddels en reddingsvesten. Je start bij ons vanaf een bijzondere locatie. Onze schipper vaart je namelijk over met de Biesbosch Kano Express vanuit Fort Lunet naar de Hofmansplaat in de Biesbosch. Daar liggen onze Canadese kano’s. Voordat je in de kano stapt krijg je een duidelijk uitleg van ons en een routekaart. Omdat je vanuit de Hofmansplaat niet meer het wilde water over hoeft beleef je een heerlijk dag je weg in de Biesbosch.

 

Recreatiegebied de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied met veel verschillende mogelijkheden. Denk aan het bewonderen van de natuur, bevers spotten en varen in het recreatiegebied de Aakvlaai. Ook als je met je gezin dagje uit gaat in de Biesbosch gaat kun je dus alle kanten op.

 

Wij bieden verschillende routes aan. Als je graag een dagje weg gaat met gezin in de Biesbosch raden we je aan te kiezen voor de Aakvlaai route. Indien je met je gezin gaat kano varen in de Biesbosch dan is route vooral leuk als je lekker van strandje naar strandje wil of gewoon rustig wil kanoën in de Biesbosch. Met een schep aan boord en de zwembroek of bikini aan zullen de kinderen zich hier absoluut vermaken.

 

De tweede route is de Sintjan route. Wanneer je deze route kiest voor het kano varen in de Biesbosch kom je langs het bekende bruggetje van Sint Jan. Bij deze route zul je merken dat je langs mooie stukjes in de Biesbosch komt waar je normaal gesproken met de boot niet zo snel zou kunnen komen. Neem een moment van rust bij de uitkijktoren op de helft van de route.

 

Als laatste hebben we de Toontjesplaat route. Als jij de Biesbosch graag te water en te voet ontdekt, moet je gaan voor deze route. Na een mooie kanotocht in de Biesbosch kun je aanmeren bij de Toontjes plaat. Hier kun je echt heerlijk wandelen in de Biesbosch.

 

Zoals je kunt zien heeft iedere kanoroute zijn eigen bijzonderheden en is er dus voor ieder gezin genoeg keuze om een heerlijk dagje uit in de Biesbosch.

 

Kano reserveren in de zomer?

Heb jij na het lezen van deze blog zin gekregen in het huren van een kano in de Biesbosch voor aankomende zomer? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 041 of mail naar info@biesboschkanoevents.nlEn reserveer jouw dagje kanoën in de Biesbosch voor aankomende zomer.

21 december