• *

De Biesbosch Kano-express

Met een kano de Biesbosch ontdekken

Dat de Biesbosch een prachtig natuurgebied is, dat weet natuurlijk iedereen. Maar wat niet iedereen weet, is dat je de kleinste kreekjes en de mooiste plekjes kan ontdekken in een kano. Je kan dan een gebied in, wat voor een sloep niet diep genoeg is. Het is hier kleiner, ongerepter en stiller dan in de ‘grotere’ vaarwateren. Dus stap in en ga met een kano de Biesbosch ontdekken! Een leuk en uniek dagje uit met je vrienden, familie of collega's.

 

De Biesbosch Kano-express

Wil je met een kano de Biesbosch ontdekken, dan start je dag bij restaurant Fort Lunet. Hier word je opgehaald door onze kano-express, een soort veerboot die het complete gezelschap naar de opstapplaats in de Biesbosch brengt. Onze kano’s liggen in de Biesbosch, je hoeft dus niet eerst een stuk te peddelen of het kanaal over te steken voor je kan gaan genieten. Eenmaal aangekomen op de opstapplaats, krijg je uitleg over de verschillende routes die je kan varen. Zo is er een route die echt door de kleinste watertjes gaat, maar ook een mooie tocht naar een gebied waar je lekker even kan zwemmen. Of je nou een hele dag wilt gaan kanoën of alleen een ochtend, alles is mogelijk! Op onze kano tarieven pagina vind je onze huidige prijzen. 

 

IJsvogels, visarend en reeën spotten

De Biesbosch is een heel divers natuurgebied en biedt voor iedereen een leuke dag uit. Zo kan een echte avonturier de kleinste kreekjes ingaan en een lange tocht gaan maken. Omdat je in gebieden komt, waar geen sloepen komen, is de natuur nog ongerept. Je ziet regelmatig een ijsvogel voorbij schieten, misschien cirkelt er een zeearend of visarend door de lucht of staan er reeën langs de kant. En schrik niet als er een bever langs komt zwemmen, zijn sporen zal je tijdens je tocht zeker tegenkomen. Wil je met je gezin een ontspannen dag hebben, dan peddel je op het gemak naar de Aakvlaai. Hier kan je de kano even uit om te picknicken en zwemmen. Ben je met een grote groep, dan kun je ervoor kiezen om met een gids op pad te gaan. Je kan dus op allerlei manieren met een kano de Biesbosch ontdekken!

 

Kano in de Biesbosch reserveren

Wil jij graag een 3-persoons Canadese kano bij ons huren? Of wil je meer informatie ontvangen over onze arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@biesboschkanoevents.nl. In de zomermaanden zijn onze kano's erg populair, wees er dus op tijd bij!