• *

Privé overtochten tijdens het Coronavirus

Biesbosch Kano Events richt zich tijdens het Coronavirus vooral op eigen gezinnen en stellen (woonachtig op hetzelfde adres) of maximaal 3 personen (niet woonachtig op hetzelfde adres). Onze kano's zijn 2/3-persoons Canadese kano's.

 

Biesbosch Kano Events onderscheidt zich door alle kano activiteiten te laten starten op de Hofmansplaat, midden in Nationaal Park de Biesbosch. De gasten hoeven zo niet de grote rivier over te kanoën maar worden vanuit Raamsdonksveer met de Biesbosch Kano Express overgezet naar dit prachtige natuurgebied. 

Tijdens het Coronavirus zetten wij onze Biesbosch Express in speciaal voor eigen gezinnen en stellen (woonachtig op hetzelfde adres). Dit houdt in dat de Biesbosch Express op reservering speciale privé overtochten aanbied. Wij vertrekken dagelijks vanaf 09:00 uur en dan bieden wij ieder uur de mogelijkheid aan voor een privé overtocht. Vanuit de Biesbosch kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor de terug tocht. De privé terug tochten zijn mogelijk tot uiterlijk 18.30 uur.


Let op: de kanotocht zelf is zonder begeleiding. Uiteraard krijgt u wel een uitgebreide kaart mee.

 

Tip: Gaat u op pad met kinderen? Bezoek dan recreatiegebied de Aakvlaai. Dit is een gebied met allerlei aanlegsteigertjes en strandjes. Heel leuk om even lekker te pauzeren en lekker te picknicken of te zwemmen.

 

Startlocatie: Fort Lunet, Lunet 2 te Raamsdonksveer

- Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg te Raamsdonksveer

- Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg te Raamsdonksveer

 

Prijs
€ 20,- p.p. voor volwassenen (en kinderen vanaf 12 jaar)
€ 15.- p.p. voor kinderen onder de 12 jaar.

 

Standaard afvaartijden

Tijdens het Coronavirus op aanvraag vanaf 09:00 uur. Terug tochten vanaf 16.30 uur tot 19.30 uur.

11 mei