• *

Kanoën in de Biesbosch, het kan weer!

Eindelijk de lenteperiode komt eraan, en dat betekend erop uit! Iedereen heeft weer behoefte aan een leuk dagje weg met het gezin, vrienden of collega's. De kano's van Biesbosch Kano Events zijn klaar voor het nieuwe kanoseizoen van 2021. Vanaf zaterdag 27 maart is het weer mogelijk om te gaan kanoën in de prachtige Biesbosch. Kano door de kleinste kreekjes van dit natuurpark en ontdek de mooiste plekjes. Wat wil je nog meer?

 

Kano huren in de Biesbosch

Kanoverhuurbedrijf Biesbosch Kano Events beschikt over 2/3-persoons Canadese kano's. En natuurlijk over peddels, droogtonnen en leuke kanoroutes. Daarnaast onderscheiden wij ons ook doordat wij alle kano arrangementen laten starten vanaf de Hofmansplaat, middenin Nationaal Park de Biesbosch. Zo hoef je niet het grote water over te steken met een kano en verloopt alles veilig en georganiseerd. De Biesbosch Kano Express boot vertrekt vanaf restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Bij deze horeca locatie kun je op de verschillende afvaartijden op de Kano Express boot stappen. De schipper brengt je vervolgens naar de Hofmansplaat toe. Eenmaal aangekomen bij deze locatie, krijg je een uitgebreide kano instructie. En dan kan jouw dagje kanoën in de Biesbosch beginnen!

 

Afvaar en ophaaltijden

Je kunt de gehele lente en zomerperiode bij ons terecht voor het huren van een Canadese kano. Vooral in de zomer zijn onze kano's erg gewild. Wij raden daarom aan op tijd te reserveren, dit kan zowel telefonisch als per mail. Onze Biesbosch Kano Express boot vertrekt op de volgende afvaartijden: 10:00 uur, 11;30 uur of 13:00 uur. De boot haalt je vervolgens weer op om 15:30 uur of om 16:30 uur. Mocht er onverwachts iets gebeuren dan kun je natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met onze schipper. Kies uit een van onze voorgestelde tijden en ervaar deze leuke activiteit in de Biesbosch met eigen ogen.

 

Kanoën in combinatie met horeca

Willen jullie je dagje kanoën in de Biesbosch graag beginnen of eindigen met een lekkere lunch of diner? Dit is mogelijk bij ons! Biesbosch Kano Events werkt samen met restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Een originele en prachtige horeca locatie gelegen in Noord-Brabant en vlakbij natuurpark de Biesbosch. Vanuit deze locatie vertrekken en eindigen onze kanotochten dus je kunt dit prima met elkaar combineren. Start jouw dag met een kop koffie, en geniet na een intensief dagje kanoën van een diner op ons zonovergoten terras. Tafel reserveren bij Fort Lunet? Doe dit op tijd om teleurstelling te voorkomen. Bij ons boek je een origineel en sportief dagje uit in Brabant!

 

Kano reserveren?

Heb jij na het lezen van deze blog zin gekregen in het huren van een kano? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 041 of mail naar info@biesboschkanoevents.nl. En reserveer jouw dagje kanoën in de Biesbosch voor komende zomer.

 

19 maart