• *
  • *

Tarieven

 

Losse verhuur 
Ontdek per kano de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch. Vanuit Raamsdonksveer brengt de Biesbosch Kano Express u naar de Hofmansplaat, wat het vertrekpunt zal zijn voor uw prachtige kanotocht. De Biesbosch Kano Express is een rondvaartboot die het mogelijk maakt om uw kanotocht te starten vanuit één van de mooiste plekjes van Nationaal Park de Biesbosch zonder dat u zelf de grote rivier over hoeft te steken. Aan het einde van de dag word u weer per Biesbosch Kano Express teruggebracht naar Raamsdonksveer (uw startlocatie). In onze Canadese kano’s is plaats voor 2/3 personen.

Tijdens Coronavirus
Tijdens het Coronavirus zetten wij onze Biesbosch Express in speciaal voor eigen gezinnen en stellen (woonachtig op hetzelfde adres) of maximaal 3 personen (niet woonachtig op hetzelfde adres). Dit houdt in dat de Biesbosch Express op reservering speciale privé overtochten aanbied. Wij vertrekken dagelijks vanaf 09:00 uur en dan bieden wij ieder uur de mogelijkheid aan voor een privé overtocht. Vanuit de Biesbosch kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor de terug tocht. De privé terug tochten zijn mogelijk vanaf 16.30 - 19.30 uur.


Let op: de kanotocht zelf is zonder begeleiding. Uiteraard krijgt u wel een uitgebreide kaart mee.

 

Tip: Gaat u op pad met kinderen? Bezoek dan recreatiegebied de Aakvlaai. Dit is een gebied met allerlei aanlegsteigertjes en strandjes. Heel leuk om even lekker te pauzeren en lekker te picknicken of te zwemmen.

 

Startlocatie: Fort Lunet, Lunet 2 te Raamsdonksveer

- Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg te Raamsdonksveer

- Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg te Raamsdonksveer

 

Prijs
€ 20,- p.p. voor volwassenen (en kinderen vanaf 12 jaar)
€ 15.- p.p. voor kinderen onder de 12 jaar.
U kunt alleen contant betalen bij de schipper!

 

Standaard afvaartijden

Tijdens het Coronavirus overtochten op aanvraag vanaf 09:00 uur. Terug tochten tussen 16:30 en 18:00 uur.

 

Prijzen Meerdaags

€ 30,- p.p. voor 2 dagen (1 nacht)
€ 35,- p.p. voor 3 dagen (2 nachten)

  • Geen idee waar u in de Biesbosch kunt en mag overnachten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hierin perfect adviseren!